Onderbroekenlol! Lara Stone en Justin Bieber op de hak genomen door Saturday Night Live

MIERLO - Het Amerikaanse televisieprogramma ‘Saturday Night Live’ heeft een parodievideo gemaakt op de reclame van Calvin Klein waarin supermodel Lara Stone uit Mierlo en wereldster Justin Bieber poseren in ondergoed van het merk.
Het tweetal wordt in de drie minuten durende video op de hak genomen. Actrice Kate McKinnon kruipt in de huid van Justin Bieber, terwijl Cecily Strong in de schoenen treedt van het Brabantse topmodel. De parodievideo is één grote knipoog naar het origineel, alleen wordt Bieber hier als een sukkelig type neergezet.

'Justin' dribbelt in de parodie met een basketbal, rijdt op een scooter en doet bizarre uitspraken zoals: 'Mijn piemel zit daarin' en 'Mijn Calvin-kleding voor mijn grote worst'. De parodievideo is een groot succes: binnen 24 uur hebben al bijna een half miljoen mensen de clip op YouTube bekeken.


Doodsbedreigingen
Nadat het origineel begin januari het levenslicht zag, kreeg Lara Stone via Twitter doodsbedreigingen van fans van Justin Bieber. Deze zogeheten 'Beliebers' waren boos op het Brabantse supermodel omdat duidelijk  te zien is hoe ze met haar halfnaakte lichaam over dat van het puberidool ligt.

Bieber zou tijdens de fotoshoot geprobeerd hebben supermodel Lara Stone te versieren. Het Brabantse supermodel ging niet in op de avances van de wereldberoemde tienerster. "Je bent nog een kind", zou ze hebben gezegd.