Sport donderdag: Eneco Tour naar Breda en Hoogerheide, Salhi terug naar RKC

EINDHOVEN - Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met vandaag onder andere Hafid Salhi en de Eneco Tour

Eneco Tour
De Eneco Tour komt de komende twee jaar door Breda. De wielerwedstrijd zal op 11 augustus starten en finishen in het centrum van de stad. De etappe in Breda zal, net als vorig jaar, starten op de Claudius Prinsenlaan. Na 2 passages zal het peloton daar rond 16.50 uur ook weer finishen. Naast de rit van Breda naar Breda staat er nog een West-Brabantse etappe op het programma. Op donderdag 13 augustus vindt er een tijdrit plaats met start en finish in Hoogerheide. De Eneco Tour duurt dit jaar van maandag 10 tot en met zondag 16 augustus.


Salhi
Middenvelder Hafid Salhi komt weer naar RKC Waalwijk. Salhi keert terug van het Finse FC Lahti en gaat op amateurbasis aan de slag bij de Waalwijkers. De middenvelder volgde de jeugdopleiding van RKC en zat in het seizoen 2012/2013 twee keer bij de selectie. Salhi maakte nog geen officiële speelminuten voor de Waalwijkers.
Meer over dit onderwerp:
hafid salhi rkc waalwijk voetbal
Deel dit artikel: