PSV laat punten liggen in Alkmaar, zo denken de kenners van FC Onder Ons

EINDHOVEN - PSV kan de landstitel niet meer ontgaan, daar zijn alle kenners het wel over eens. Dat de Eindhovenaren nog punten gaan verspelen, ook daar is geen discussie over. De eerste lastige horde is vrijdagavond in Alkmaar tegen AZ.

Van alle deelnemers aan de voetbaltoto van FC Onder Ons, denkt alleen Aad de Mos dat PSV het duel in Alkmaar wint. Uit de voorspellingen van deze week blijkt dat alle andere kenners verwachten dat de Eindhovenaren punten gaan morsen.

'Er moet een keer een einde komen aan goede reeks'
PSV-watcher Paul Post van Omroep Brabant denkt zelfs dat de ploeg van trainer Phillip Cocu verliest. "AZ is in vorm. Daarnaast moet er wel een keer een einde komen aan de goede reeks van PSV."

Willem II speelt carnavalszaterdag een uitwedstrijd tegen Vitesse. Alle kenners zetten in op een overwinning voor de Arnhemmers. Job van der Zon van Omroep Brabant verwacht een nipte nederlaag voor Streppel en co. "In Tilburg werd Willem II van de mat gespeeld door Vitesse. Ik heb daarom geen vertrouwen in een goede afloop."

'Naar ADO-NAC ga je niet voor je lol kijken'
NAC Breda neemt het zaterdagavond op tegen ADO in Den Haag. De meningen over de afloop van dit duel zijn verdeeld. Journalist Sjoerd Mossou zet in op een remise, zo blijkt uit de voorspellingen van deze week. "Naar ADO-NAC ga je niet voor je lol kijken natuurlijk. Beide ploegen willen allebei de bal liever niet hebben, en zijn inspiratieloos in aanvallend opzicht. Wie een gokje wil wagen, doet er goed aan een 0-0 in te vullen."

In de voetbaltoto van FC Onder Ons gaat Ronald Strater riant aan de leiding. Spannender is de strijd daaronder om de andere ereplaatsen.
Deel dit artikel: