Van dikke travestiet tot mannenpak met een 'verrassing': deze carnavalspakken zijn ontzettend fout

EINDHOVEN - Vrijdag hijsen tienduizenden Brabanders zichzelf in prachtige, felgekleurde carnavalskostuums. De één nog origineler en gekker dan de ander. Soms zoeken carnavalsvierders met hun pak zelfs de grens op. Omroep Brabant verzamelde de meest foute en shockerende carnavalspakken.
Goed opvallen in een feestende massa is een hels karwei. Dus ga je met je pakkie maar op of over het randje. José Cabrera y Charro, directeur bij webshop Feestkleding 365, zegt dat dit vooral een ontwikkeling van de laatste jaren is.

“Superfoute kostuums zijn een trend bij vrijgezellenfeestjes. Deze trend waait steeds meer over naar carnaval.” Een fout of shockerend carnavalspak dragen is volgens de directeur ‘de manier om eens flink op te vallen’. Hieronder volgt een overzicht van wel erg aparte carnavalspakken.


1.        Dikke travestiet (Feestkleding 365)
Volgens Feestkleding 365 komen twee razend populaire thema’s bij mannen hier samen: dikmaak- zijn en travestietenpakken. Met dit dikke travestietenkostuum is kiezen niet meer nodig.


2.        Oma met borsten (Feestbazaar)
In de categorie ‘ontzettend fout’ scoort dit pak veel punten. Een oma, gehuld in een ouderwetse bloemetjesjurk, met wel erg laag hangende borsten.

3.        Kloppend hart (MedusaWear)
Het is niet gebruikelijk, maar wel superorigineel: een app inzetten om je zombiekostuum meer glans te geven. Het is vrij simpel: je downloadt de app, stopt je telefoon in de bijbehorende latexzak, tikt op het scherm en een kloppend hart wordt zichtbaar. Ontzettend smerig.

4.        Mannenkostuum met een ‘grote’ verrassing (Feestkleding 365)
Piraten en ridders zijn al eeuwenlang populaire thema’s met carnaval. Maar met dit carnavalspak heb je een flinke verrassing voor de dames in petto. Beeld zegt meer dan duizend woorden.

5.        Potloodventer (Feestbazaar)
Deze meneer ziet er eigenlijk heel saai uit. Totdat hij zijn jas opendoet en hij met trots zijn grote verrassing laat zien. Wie indruk wil maken op andere feestvierders zit met dit foute potloodventerkostuum meer dan goed.