Goedemorgen Brabant! De vijf berichten die je woensdag voor je eerste kop koffie moet hebben gelezen

EINDHOVEN - Het is nog vroeg, we weten het. Toch is er al weer veel te melden. Behalve camerabeelden van degene die in Breda een baby te vondeling legde, is er ook het nieuws dat het Mierlose supermodel Lara Stone en haar man David Walliams uit elkaar zijn. Hoe dan ook, met deze vijf berichten ben je meteen helemaal bij.
Hoe omzeil je een wachtrij van 65 minuten in de Efteling? Met een geel hesje
Er is een simpele manier om niet te hoeven wachten in de rij bij de attracties van de Efteling. Met een geel hesje. Programmamakers van Streetlab probeerden het en ja hoor, er werd ze geen strobreed in de weg gelegd.

‘Topmodel Lara Stone en David Walliams uit elkaar’, weten de Britse roddelkranten
Supermodel Lara Stone uit Mierlo zou weg zijn bij haar man, de komiek David Walliams. Volgens de Britse roddelkrant The Sun verliet het supermodel met zoon Alfred en hond Bert het huis van de twee in Londen.

Camerabeelden van verdachte die mogelijk vondeling achterliet in Breda
Degene die maandag een baby tussen twee geparkeerde auto's neerlegde staat op camerabeelden. Het programma Opsporing Verzocht liet ze dinsdagavond zien. De moeder van het meisje is nog niet gevonden.

Bewoners mishandeld bij woningoverval Goudmijnhof Oss
Midden in de nacht werden twee bewoners van een appartement in Oss overvallen. Drie gemaskerde mannen lieten de man en de vrouw gewond achter. Ze zijn naar het ziekenhuis gebracht.

Geen bloemen bij graf Rinus Michels in Valkenswaard
Tien jaar is voormalig bondscoach Rinus Michels nu al overleden. Velen weten niet dat Michels in Valkenswaard begraven ligt. Zo ook de oud-internationals die Omroep Brabant sprak die onder Michels gespeeld hebben.