Thriller met Nasrdin Dchar uit Steenbergen krijgt Amerikaanse bioscooprelease

10 maart 2015 om 11:52
nl
Mooi nieuws voor de in Steenbergen geboren Nasrdin Dchar: de Nederlandse film Infiltrant, waarin hij de hoofdrol speelt, is in de prijzen gevallen in New York. Op het First Time Fest won de thriller in de categorieën beste film en beste regisseur. Als prijs krijgt Infiltrant een bioscooprelease in de Verenigde Staten.
Geschreven door

'Beste film en beste regie op filmfestival in New York. BAM!', jubelde Nasrdin Dchar dinsdagochtend op Twitter. De prijsuitreiking vond maandagavond plaats.
DrugsfamilieDe acteur die in 2011 een Gouden Kalf won voor zijn hoofdrol in de roadmovie 'Rabat' speelt een politieagent die infiltreert in een Marokkaanse drugsfamilie. Als hij daar de warmte en acceptatie ontvangt die hij altijd gemist heeft, raakt de agent langzaam verstrikt in een loyaliteitsconflict.
FestivalsInfiltrant doet het sowieso goed op buitenlandse festivals. Eerder was de film al te zien in Toronto en Dubai. Binnenkort volgen nog vertoningen in onder meer Uruguay, Panama en België. De film is binnenkort ook op meerdere Amerikaanse festivals te zien.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.