Andrés Guardado zet handtekening onder 3-jarig contract bij PSV

EINDHOVEN - Andrés Guardado speelt in principe de komende drie jaar bij PSV. De Mexicaan zette vrijdagochtend zijn handtekening onder een contract tot en met de zomer van 2018.
Een paar weken geleden bereikten PSV en Valencia CF al een akkoord over de overgang van Guardado van de Spaanse club naar Eindhoven. Afgelopen seizoen kwam de Mexicaan al op huurbasis uit voor PSV.

'Ik ben heel erg gelukkig'
"Deze dag is heel speciaal en heel belangrijk voor mij, voor mijn familie en voor mijn carrière", aldus Guardado op de website van PSV.


"Ik ben heel blij met dit contract en volgens mij de club ook. Het is een heel compleet jaar in alle opzichten voor mij, zowel privé als sportief. Ik hoop dat het komende jaar evenaart wat dit jaar is bereikt. In mijn privéleven kan ik natuurlijk niet om meer vragen, ik ben heel erg gelukkig."

'Hij is een visitekaartje voor PSV'
Ook technisch manager Marcel Brands is bij met de handtekening van de Mexicaan. "Andrés is een visitekaartje voor PSV en voor de hele Eredivisie. Hij was een belangrijke steunpilaar in het kampioenselftal en we hopen de komende jaren van zijn spel te blijven profiteren."
Meer over dit onderwerp:
andres guardado psv voetbal eindhoven