Tilburgse zanger Kenny B schrijft nieuwe single Guus Meeuwis

TILBURG - De nieuwe single van Guus Meeuwis is geschreven door de Tilburgse zanger Kenny B. Het nummer ‘Jij bent de liefde’ komt op vrijdag 15 mei uit. Kenny B heeft ook zijn eigen versie opgenomen van het liedje.

Het liedje komt op zijn nieuwe album, dat ook op 15 mei uitkomt. Kenny B, die al weken op de eerste plek in de hitlijst staat met zijn zomerse nummer 'Parijs', kan bijna niet geloven dat de zanger zijn nummer heeft uitgekozen als nieuwe single.


'Grote eer'
"Ik had het niet durven dromen, maar het gaat echt gebeuren. Toen ik een half jaar geleden bezig was met het album, hebben we een demo van 'Jij bent de liefde' aan Guus Meeuwis laten horen. Hij is hiermee de studio in gegaan, wat ik een supergoed idee vond", aldus de zanger die het een 'grote eer' noemt.

Meeuwis is ook blij met zijn nieuwe single. "Hij zegt dat hij vereerd is dat ik zijn liedje wilde opnemen, maar ik vind het een eer dat hij dit liedje aan mij wilde 'geven'."

Gastartiest
Hier stopt de samenwerking tussen beide artiesten niet. Meeuwis heeft zijn collega namelijk ook gevraagd als gastartiest in het Philips Stadion tijdens zijn Groots met een zachte G-concerten.
Deel dit artikel: