Joey Sleegers van FC Eindhoven beste talent van de Jupiler League, Jean-Paul de Jong beste trainer

12 mei 2015 om 16:42
nl
FC Eindhoven-speler Joey Sleegers is dinsdag uitgeroepen tot grootste talent in de Jupiler League. Zijn trainer, Jean-Paul de Jong, werd verkozen tot de beste trainer.
Geschreven door

De Helmonder kreeg in Rotterdam de Gouden Stier van Guus Hiddink. "Hier heb ik het voor gedaan", aldus een tevreden Sleegers.
Naar FeyenoordSleegers staat onder contract bij Feyenoord en wordt door FC Eindhoven dit seizoen gehuurd. Volgend seizoen keert hij terug naar Rotterdam. "In de voorbereiding ga ik honderd procent knokken om een plek af te dwingen in de selectie. Dan kunnen er mooie dingen gebeuren volgend seizoen", zegt de Helmonder.
Sleegers was dit seizoen goed voor tien doelpunten.
De Jong beste trainerOok FC Eindhoven-trainer Jean-Paul de Jong viel in de prijzen. Hij werd verkozen tot de beste trainer van de eerste divisie. "De grootste prijs kan nog hopelijk over twee of drie weken gewonnen worden, door te promoveren naar de eredivisie", zei De Jong na de uitreiking.
Hij liet ook weten dat zijn overgang naar FC Utrecht bijna rond is. "Ik zit in de afrondende fase met FC Utrecht. Dat zal deze week naar buiten komen", zei hij tegen Omroep Brabant.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.