JVC Cuijk verslaat Groene Ster met 7-2 en pakt districtsbeker

17 mei 2015 om 22:25 • Aangepast 21 november 2020 om 18:22
Voor de tweede keer op rij heeft JVC Cuijk de districtsbeker gewonnen. Het team van Eric Meijers was zondag in Someren met 7-2 te sterk voor hoofdklasser Groene Ster uit Heerlen.

Met de winst plaatst de topklasser zich voor de kwartfinale van de landelijke amateurbeker. Zaterdag is IJsselmeervogels in Cuijk de tegenstander.
JVC Cuijk al snel op voorsprongJordie van der Laan (2x) en Frenk Schaap wisten JVC Cuijk al snel op een 3-0 voorsprong te zetten. Vlak voor rust wist Remo Gielkens een penalty te benutten voor Groene Ster.

Vlak na rust maakte Rik Renirie er 4-1 van. Van der Laan tekende vervolgens voor zijn derde treffer van de wedstrijd. In de 72e minuut maakte Roy Janssen er 5-2 van. Vervolgens wisten Schaap en Renirie allebei nog een keer te scoren waardoor de wedstrijd eindigde in 7-2.