Coffeeshops Grass Company nu al zonder wiet: 'Kan druk weekend worden voor illegale straathandel'

22 mei 2015 om 13:52
nl
Drie van de vier vestigingen van The Grass Company in Den Bosch en Tilburg zitten zonder wiet. Door de sluiting van het kantoorpand in Tilburg donderdag, moet het bedrijf veel klanten teleurstellen. "We hopen dat ze bij andere shops hun spullen gaan kopen, maar we vrezen een toename van illegale handel."
Geschreven door

Volgens een woordvoerder streeft het bedrijf ernaar om zo snel mogelijk terug te vallen op een normale bedrijfsvoering. "Maar dit is niet zomaar opgelost. Er is een grote berg in beslag genomen. We moeten nu veel klanten teleurstellen."
De vestigingen blijven voorlopig gewoon open. Het pand van The Grass Company aan de Maastrichtseweg in Den Bosch heeft nu al geen wiet meer in huis, die aan het Emmaplein is bijna door de voorraad heen. Ook de Tilburgse vestiging aan de Spoorlaan is door de wietvoorraad heen.
Illegale straathandelVolgens een woordvoerder van coffeeshopketen bestaat het risico dat de straathandel zal toenemen, nu er twee van de vijf Bossche coffeeshops geen wiet meer hebben.
"Het zal tijdens dit Pinksterweekend erg druk worden bij de andere coffeeshops. Want de vraag blijft natuurlijk gelijk. Ik vrees dan ook voor een toename van de illegale straathandel."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.