Goedemorgen Brabant! Over ongewenste zwangerschappen en zonnebrandolie

EINDHOVEN - Goedemorgen Brabant! Vandaag een overzicht van het nieuws van donderdag en we melden je vast wat vrijdag het nieuws gaat bepalen. Zodat je op je gemak in de zon kunt gaan liggen.
Over wat was...
  • Het blijft een rommeltje bij de GGzE in Eindhoven. In GGZ-kliniek De Woenselse Poort in Eindhoven hebben de afgelopen maanden meerdere patiënten tegen de regels in seks met elkaar gehad, waaruit ook een kind is geboren. Uit een vertrouwelijk document blijkt dat het nog altijd mogelijk is om drank en drugs binnen te smokkelen.
  • De provincie heeft donderdag een plan gepresenteerd waarmee drie jaar lang ’s nachts na twee uur bussen in plaats van treinen gaan rijden tussen Eindhoven en de Randstad. Dit plan is bedoeld als opvolger voor het nachtnet van de NS.En wat nog gaat komen...
  • Een prachtige zomerdag natuurlijk. Volop zon, bijna 30 graden met tegen de avond kans op een verkoelend buitje. Geniet ervan, want zaterdag is het alweer achter de rug.
  • De dag van de uitvaartdienst van Albert West. In de Sint-Jan in Den Bosch vindt een plechtige dienst plaats. Daarna is er op de Parade de ruimte voor een erehaag en voor de grootste hits van de Brabantse zanger. De dienst is ook te volgen op deze website.
  • Werknemers van DAF Trucks in Eindhoven leggen 24 uur het werk neer. FNV Metaal en CNV Vakmensen hebben opgeroepen tot de actie. De stakers komen in actie nadat de cao-onderhandelingen zijn stukgelopen.
  • Vandaag is het eerste van vijf stadionconcerten van Guus Meeuwis van dit jaar. 'Groots met een zachte G' in Eindhoven duurt dit jaar tot en met 20 juni. Guus heeft er zin in en zijn fans ook.