De zomer is begonnen, de barbecue gaat aan

EINDHOVEN - Je zou het niet zeggen als je naar buiten kijkt maar de zomer is nu écht begonnen. Terwijl het miezert en er zo nu en dan een guur windje opsteekt is het toch echt zomer geworden. Tijd dus om de vakantiespullen van zolder te halen en het zwembad op te zoeken. Maar voor velen is het toch vooral de tijd van barbecueën, lekker veel barbecueën.
Hoewel de echte fanaten natuurlijk het hele jaar door de kolen oppoken en het vlees laten grillen in de tuin is de zomer natuurlijk bij uitstek de periode om lekker met de hele familie, straat of voetbalvereniging te barbecueën.

Maar wat zijn nu de trends? Wat kan nu wel en wat niet? Wat is de beste manier om je vlees te grillen en hoe voorkom je nu dat die lamskoteletjes te zwart worden.

Workshop barbecueën
Kriskrasverslaggever Martijn de Graaf volgt vandaag een workshop van barbecue-expert Wim Vink. Hij geeft de hele dag een workshop barbecueën.

Maar hij gaat ook langs bij een grote winkel waar ze alles verkopen op het gebied van barbecueën en rijdt nog even langs 'De blije big' een biologische boerderij waar de latere lekkere stukjes vlees nu nog vrolijk rondlopen.
Meer over dit onderwerp:
kriskras eindhoven schijndel barbecue zomer