Video

Zwangere Petra die haar verloofde Tommie Broos verloor bij dodelijk ongeluk Hoeven wordt bedreigd

24 juli 2015 om 10:19
nl
De zwangere verloofde van de bestuurder van het dodelijk ongeluk bij Hoeven afgelopen weekend zegt dat ze wordt bedreigd door mensen uit haar omgeving. Petra Janse uit Roosendaal had haar auto uitgeleend aan haar verloofde Tommie Broos en twee vrienden. Na een avond stappen reden ze bij een afslag van de A58 tegen een boom.
Geschreven door

Bij het ongeluk kwamen afgelopen weekend bestuurder Tommie Broos en zijn vriend Jordy de Jong om het leven. Een derde inzittende, de 20-jarige Joey uit Roosendaal, raakte ernstig gewond.
Rijbewijs ingenomenDe auto waar de drie in reden was volgens Petra wel verzekerd, maar Tommies rijbewijs was volgens haar ingenomen door de politie. Tommie kroop toch achter het stuur.
Volgens Petra zijn er nu mensen die haar de schuld geven van het ongeluk en haar via WhatsApp bedreigen: "Ze zeggen dat ze gaan rellen tijdens Tommies crematie en dat ze bij me langs zullen komen."
Lees ook: Omgekomen bestuurder (21) van dodelijk ongeluk op parallelweg A58 bij Hoeven had geen rijbewijs
Auto verzekerdDe auto waarin Tommie, Jordy en hun 20-jarige vriend zaten, is verzekerd bij Aegon. Dat blijkt uit een polisblad waarover Omroep Brabant beschikt. Tommie had de verzekering aangevraagd. Aegon bevestigt desgevraagd dat dit mogelijk is zonder rijbewijs.
Doordat Tommie zonder rijbewijs achter het stuur zat, zal Aegon hoogstwaarschijnlijk geen schade dekken. De verzekering geldt namelijk alleen bij automobilisten met een rijbewijs, zegt de verzekeraar. Dit betekent dat de nabestaanden mogelijk zelf voor de kosten moeten opdraaien.
Maand zwangerPetra is sinds vier weken zwanger. Tommie wist het en ze zouden binnenkort gaan trouwen, vertelt ze aan Omroep Brabant. "Dat is wel iets moois dat ik er aan over heb gehouden. En dat ga ik ook koesteren."
Lees ook: Afslag A58 bij Hoeven vrijdagavond dicht vanwege herdenking verongelukte Jordy de Jong
Zaterdag is de crematie van Tommie.      

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.