Arda Havar (28) en Juan José Serrano de la Cruz Vidal (21) naar FC Den Bosch

DEN BOSCH - FC Den Bosch heeft maandag haar selectie versterkt met spelers Arda Havar en Juan José Serrano de la Cruz Vidal. Beide spelers liepen de afgelopen periode succesvol stage bij de Bossche club.

Bosschenaar Arda Havar (28) is een aanvallend ingestelde speler die zowel op het middenveld als in de aanval uit de voeten kan. Hij speelde de afgelopen twee seizoenen bij Real Lunet en daarvoor bij Kozakken Boys. Havar heeft een contract getekend voor één seizoen met een optie voor nog een seizoen.

Spanjaard Juan José Serrano de la Cruz Vidal (21) is een middenvelder met roepnaam ‘Juan’. Hij heeft onder andere voor het Spaanse Málaga CF en het Engelse Aston Villa gespeeld. FC Den Bosch is met Juan een éénjarig contract overeengekomen, met een optie voor nog twee seizoenen.

'Blij met versterkingen'
Manager voetbalzaken Fred van der Hoorn van FC Den Bosch over het aantrekken van beide spelers: "Arda is een inventieve, technische, aanvallend ingestelde linksbenige speler die afgelopen periode tijdens zijn stage bij FC Den Bosch een goede indruk op ons heeft achtergelaten. Hij is goed geacclimatiseerd en geïntegreerd binnen de groep."

"Arda is een jongen van de stad die geliefd is bij onze achterban. Hij gaat voor zijn ultieme kans in het betaald voetbal en is gretig om er samen met FC Den Bosch en haar supporters een fantastisch seizoen van te gaan maken!"
Deel dit artikel: