Man doodgeschoten in Molenschot, dader voortvluchtig

MOLENSCHOT - In Molenschot is maandagavond een man op straat doodgeschoten. Van de dader ontbreekt vooralsnog ieder spoor.
De schietpartij vond rond tien voor acht plaats op de kruising van de Lijndonk en de Broekstraat, niet ver van de Vliegbasis Gilze-Rijen. Iemand die vlakbij woont, hoorde één of meer schoten, aldus de politie. Andere bewoners zouden wel tien schoten hebben gehoord. In de omgeving zou vaak op ganzen worden geschoten.  

Auto met lichten aan bij vliegbasis
Vlak in de buurt waar de dode man werd aangetroffen, stond een auto waarvan de lampen nog aanstonden. Vermoedelijk is deze auto van het slachtoffer. De wagen stond bij een ingang van de vliegbasis. Het lichaam van de man lag een stukje verderop.  
         
Dader(s) spoorloos
Van een dader ontbreekt ieder spoor. Een signalement is dan ook nog niet bekend. Volgens meerdere bewoners zouden er meerdere daders zijn. Deze zouden zijn gevlucht in een witte SUV.  

De technische recherche kwam ter plekke voor onderzoek. De nabije omgeving werd afgezet. Een paar buurtbewoners konden daardoor niet hun woning in. Het onderzoek duurde de hele nacht.