Opnieuw ernstig ongeluk op A59: auto klapt achterop stroopwafelbus bij Terheijden

TERHEIJDEN - Op de A59 is maandagochtend opnieuw een ernstig verkeersongeluk gebeurd. Een vrachtwagen, een bestelbus van 'Stroopwafel Express' en een auto kwamen door een nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing. Daarbij vielen meerdere gewonden. Het ongeluk gebeurde in de file die achter het dodelijke ongeluk bij Oosterhout stond, meldt VerkeersInformatieDienst (VID).
Twee slachtoffers zaten bekneld in hun auto. Een traumahelikopter landde op de rijbaan om hulp te verlenen. Vermoed wordt dat de inzittenden van de wagen er ernstig aan toe zijn.

Toneel van ongelukken
De auto waarin de twee inzittenden zaten, zou met hoge snelheid achterop een bestelbus zijn gebotst. De bus schoot vervolgens door en botste tegen een vrachtwagen.

De politie en de ambulancedienst waren met meerdere wagens aanwezig. Hoe het met de andere betrokkenen van het ongeluk gaat, is nog niet duidelijk.

De A59 in Brabant is maandag het toneel van diverse ongelukken. Maandagochtend kwam een automobilist bij een botsing met twee vrachtwagens om het leven. De weg is inmiddels weer open.

Meer over dit onderwerp:
terheijden a59 ongeluk verkeersongevallen