Video

Lurling: 'goed voor de competitie dat PSV heeft gewonnen maar Feyenoord is ook titelkandidaat'

31 augustus 2015 om 16:32
nl
Anthony Lurling is met zijn 38 jaar de oudste, of vriendelijker gezegd, de meest ervaren speler uit het betaald voetbal. Hij droeg het shirt van onder meer Feyenoord en Heerenveen, werd in zijn hoogtijdagen bij NAC de Messi van Breda genoemd en is bij zijn huidige club FC Den Bosch all-time clubtopscorer. Wekelijks blikken we met hem terug op de meest opmerkelijke zaken in ere- en eerste divisie.
Geschreven door

PSVLurling: "Ik voorspelde 2-1 voor PSV, ik zat er niet ver naast. Deze wedstrijd kon alle kanten op. Ik vond PSV voetballend wel wat beter. Vooral in de eerste helft na de 0-1 kwam PSV erg sterk terug. Jeroen Zoet hield PSV in de tweede helft op de been met een paar hele goede reddingen. Toen had Feyenoord gelijk kunnen maken, dan had je een hele andere wedstrijd gekregen, denk ik. Het was een leuke topper. En het is misschien wel goed voor de competitie dat PSV gewonnen heeft. Feyenoord heeft gisteren wel bewezen dat het dit seizoen kampioen kan worden. Ze hebben een brede selectie en op de bank zitten ook een paar hele goede spelers," zo besluit de aanvaller van FC Den Bosch.
Willem II"Die maken een valse start. Ze missen een spits. Met Armenteros hadden ze in het verleden een prima aanspeelpunt en die kon ook doelpunten maken. Aanvaller Zivkovic moet ook nog loskomen, die heeft het moeilijk. Maar ze hebben hem niet voor niets gehaald. Ik hoop dat Willem II zich snel herpakt, ze staan eigenlijk te laag", zo vindt Lurling.
Den Bosch"We hebben een beroerde start", zo begint Anthony Lurling over zijn eigen club. "We hebben veel nieuwe jongens en op papier hebben we al een moeilijk programma gehad. Het is goed dat we nu twee weken geen wedstrijden hoeven te spelen. Dan kunnen we ons systeem verbeteren. Tegen Helmond Sport moeten we over twee weken orde op zaken stellen. We moeten in het linkerrijtje eindigen maar dat wordt moeilijk."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.