Maartje Paumen heeft er veel, Sanne Verhagen de eerste en SPM wil er nog een

EINDHOVEN - Doelpunten en prijzen. Maartje Paumen van HC Den Bosch is nu all-time topscorer van de vrouwen hoofdklasse. Sanne Verhagen uit Best is voor het eerst Nederlands kampioen geworden in het judo. De basketballers van SPM Shoeters trappen het seizoen af in de strijd om de supercup. Sportlunch heeft natuurlijk ook uitgebreid voor de kraker Ajax-PSV.
319 doelpunten heeft Maartje Paumen op haar naam staan. De allereerste kan ze zich ook nog herinneren. Sanne Verhagen is de sterkste judoka in de categorie tot 57 kilogram. Sam Jones is coach van SPM Shoeters en kent een gemankeerde voorbereiding in de aanloop naar de Supercup, zondagmiddag in Den Bosch tegen Donar Groningen.

De Nederlandse volleybalvrouwen stelen de show. Een van de toppers op het EK in eigen land is Yvonne Beliën uit Budel, haar zus legt in Sportlunch uit hoe de familie Beliën kijkt naar dit alles.

Verder blikken we met onze kenners Rik Elfrink en Paul Post vooruit op het duel Ajax-PSV. Aandacht is er ook voor Willem II dat thuis onderuit ging tegen Pec Zwolle (0-1). Hierover onze kenners Max van der Put en Job van der Zon.

Er is een man die de Tilburg Trappers volgt in de Duitse competitie en dat betekent verre reizen met veel kilometers. In Sportlunch legt hij zijn fascinatie uit.

Van onze verslaggevers horen we in Sportlunch de geheimen van het snelwandelen bij het Nederlands Kampioenschap in Tilburg.

Koen Wijn stapt deze week voor zijn serie op het ijs met DaiDai Ntab uit Oisterwijk. De ergernis van deze week komt op naam van Frans van Hoof die de hockeywereld fileert.