Dubbele moord Hooge Zwaluwe: lichamen van mannen gevonden

HOOGE ZWALUWE - De politie heeft donderdag aan de Hamseweg in Hooge Zwaluwe de stoffelijke overschotten van twee mannen gevonden die door een misdrijf om het leven zijn gebracht. Vermoedelijk liggen zij in de woning. De identiteit van de mannen is nog niet vastgesteld.
Bij de vakantiewoning waar de mannen aangetroffen zijn was veel politie op de been. Het gebied rond het huisje aan de Hamseweg werd afgezet. De kleine vrijstaande woning ligt in het buitengebied, tussen Hooge Zwaluwe en Drimmelen.


Toegetakeld
Over de manier waarop de mannen om het leven zijn gebracht, wil de politie nog geen mededelingen doen. Wel gaf een woordvoerder aan dat de slachtoffers ernstig waren toegetakeld. "Als we kijken naar de verwondingen, kunnen we geen andere conclusie trekken dan dat het om een misdrijf gaat."  


Verhuurd
Buurtbewoners zeggen dat het huis waar de lichamen zijn gevonden, steeds verhuurd werd. Zij weten niet wie er nu woonden, maar geven wel aan dat er 's nachts vaak iets te doen was rond het huis.

Het onderzoek van de politie gaat zeker door tot en met vrijdag. Door de dubbele moord komt het aantal Brabantse doden door misdrijf op 25 doden dit jaar.

Alles over de dubbele moord in Hooge Zwaluwe lees je op onze speciale themapagina: omroepbrabant.nl/moordhoogezwaluwe
Meer over dit onderwerp:
112 brabant hooge zwaluwe dubbele moord hamseweg