Neergeschoten mannen Breda en Oosterhout opgepakt voor dubbele moord Hooge Zwaluwe

17 oktober 2015 om 23:11
nl
Twee mannen zijn opgepakt voor de dubbele moord in Hooge Zwaluwe. Het gaat om een 39-jarige Belg die woensdag door onbekenden werd gedropt op de stoep van het Amphia Ziekenhuis en om een 46-jarige man die gewond op straat in Breda lag. De politie kan nog niet zeggen wie de vermoorde mannen in Hooge Zwaluwe zijn, omdat ze nog niet zijn geïdentificeerd. De opgepakte mannen zitten vast op verdenking van betrokkenheid bij de moordzaak, bevestigt de politie.
Geschreven door

No Surrender-chef Brian Dalfour is een van de mannen die dood in het vakantiehuisje in de polder bij Hooge Zwaluwe werd gevonden, bevestigen diverse bronnen. Het lichaam van de 47-jarige Amsterdamse Surinamer werd ernstig toegetakeld aangetroffen.
Aan elkaar gelinktDe politie ging meteen uit van een misdrijf. Na de arrestaties zijn zaterdag op diverse plekken in het land huizen doorzocht. Met de aanhoudingen bevestigt de politie dat de schietincidenten in Breda en Oosterhout en de moorden met elkaar in verband staan.
De 39-jarige verdachte uit België werd afgelopen woensdag rond het middaguur door onbekenden gedropt bij het Amphia Ziekenhuis in Oosterhout. Hij had een schotwond en bloedde hevig. Na behandeling in het ziekenhuis werd hij opgepakt. Vragen van de recherche over wat hem is overkomen, weigerde de Bredanaar te beantwoorden.
ZIE OOK: Wie zag dat deze Jeep geparkeerd werd in Made?
Merodelaan BredaDe andere neergeschoten man, die hevig bloedend op straat werd gevonden in Breda, weigerde eveneens te vertellen wat er precies was gebeurd. De 46-jarige verdachte werd rond het middaguur in een huis van zijn moeder aan de Merodelaan neergeschoten. Na onderzoek werd de verdachte zaterdagochtend door de politie opgepakt.
Een team van 25 rechercheurs onder leiding van justitie is op het moment bezig met een grootschalig onderzoek. Het buurtonderzoek en het verhoor van getuigen is nog in volle gang.
Alles over de dubbele moord in Hooge Zwaluwe lees je op onze speciale themapagina: omroepbrabant.nl/moordhoogezwaluwe[YouTube:body:https://youtu.be/SI6SbtBJ5qA]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.