Mogelijk link dubbele moord Hooge Zwaluwe met gevonden auto Louwersdonk Breda

25 oktober 2015 om 11:01
nl
Een grijze Volkswagen Golf, die vrijdag werd gevonden op de Louwersdonk bij het parkeerterreintje ter hoogte van de Donk in Breda, houdt waarschijnlijk verband met de dubbele moord in een vakantiehuis Hooge Zwaluwe. Dat meldt de politie.
Geschreven door

In het vakantiehuisje werden donderdag 15 oktober de lichamen gevonden van Brian Dalfour en Muljaim Nadzak. Dalfour was leider van het Amsterdamse chapter van motorclub No Surrender. Nadzak stond te boek als een van de meest gevreesde en beruchte rippers van Amsterdam. Ook Dalfour hield zich bezig met rippen.
De dubbele moord was waarschijnlijk het gevolg van zo'n uit de hand gelopen ripdeal. Bij ripdeals proberen criminelen geld of drugs van elkaar te stelen. Hier zouden leden van een van oorsprong Noord-Afrikaanse criminele groepering uit België bij betrokken zijn geweest.
BuurtonderzoekDe politie is een buurtonderzoek bij de Louwersdonk gestart. De politie hoopt dat iemand heeft gezien wie de auto daar parkeerde, of er nog meer mensen bij waren en of de auto op andere locaties is gezien.
Alles over de dubbele moord in Hooge Zwaluwe lees je op onze speciale themapagina: omroepbrabant.nl/moordhoogezwaluwe.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.