Frans Duijts: “Ik ben al tien jaar ontzettend gelukkig”.

EINDHOVEN - Van feesttenten tot grote concertzalen. Frans Duijts is de afgelopen tien jaar zo’n beetje overal geweest. Het begon allemaal met de hit ‘Jij denkt maar dat je alles mag van mij’. Tien jaar later staat hij nog steeds aan de top van de Nederlandse muziek. Om dit te vieren kwam de zanger langs bij Hubert Mol.
“Ondanks dat ik al tien jaar bezig ben, ben ik nog lang niet klaar”, zegt Frans Duijts. Hij heeft een druk leven als presentator op radio en televisie, zanger en zijn sloopbedrijf loopt ook gewoon door. Op zijn nieuwe album ’10 jaar, mijn grootste hits tot nu toe’ vind je een overzicht van al zijn muziek en er zijn zelfs twee nieuwe nummers op te vinden waaronder zijn single ‘Elise’. Er zit een Brabants tintje aan de clip die bij deze plaat hoort want Bosschenaar Mental Theo heeft deze gefilmd en gemonteerd.

Plannen en dromen
Duijts heeft nog plannen en dromen genoeg. Misschien komt er wel weer een leuke carnavalsplaat aan. De zanger vindt het Brabantse feestje fantastisch. “Door mijn drukke agenda kan ik niet meer gaan, maar normaal was ik altijd in Oeteldonk te vinden. Wat een geweldige sfeer”.  

Dromen doet de zanger ook nog genoeg. “Ik zou graag nog een duet met Guus Meeuwis willen doen. En als het me ooit zou lukken een stadion vullen. Ik ben hard bezig mijn fanbase te vergroten. Als er genoeg mensen zijn die willen komen, dan ga ik het zeker organiseren. Maar eerlijke is eerlijk, momenteel ben ik de gelukkigste man van de wereld!”.
Meer over dit onderwerp:
muziek personen frans duijts