Deze opgeblazen kerstman heeft Kerst niet gehaald: vernielzuchtige jongens in Breda slaan toe

BREDA - Terwijl Sinterklaas nog maar net het land uit is, is in Breda alweer een huis en tuin opgetuigd in kerstsferen. Dat vinden drie jongens, die duidelijk nog niet gevuld zijn met kerstwarmte, kennelijk veel te vroeg. Zodra het drietal een opgeblazen kerstman in het vizier krijgt, stormen ze in volle vaart af op de bebaarde allemansvriend.
De opblaasbare neef van Sinterklaas werd zo ernstig toegetakeld dat hij uit elkaar spatte. De geweldsexplosie is vastgelegd op bewakingsbeelden die de boze eigenaar op Facebook plaatste.

De beelden werden honderden keren gedeeld en waren vrijdagochtend meer dan 20.000 keer bekeken. De beelden zijn inmiddels offline, want, zo zegt de eigenaar, door het massale delen zijn 'de daders al genoeg gestraft'.

'Dit zijn de helden'
Ze is overigens nog steeds niet te spreken over de actie van de slopers. “Dit zijn de helden die mijn opgeblazen kerstman bij mij voor de deur vernielen”, schrijft ze bij de beelden. “Deze vonden mijn kinderen zo leuk.”

De Bredase hoopt dat de jongens herkend worden of dat ze zich zelf melden. “Dan kunnen deze stoere heren een nieuwe plaatsen. Gewoon voortaan uit mijn tuin blijven.”