‘Blijf van mijn zusje af!’, Tilburgse jongen onderbreekt ‘bitchfight’ en smijt meisje op de grond

TILBURG - Op de website van Dumpert circuleert sinds donderdag een filmpje van een vechtpartij tussen twee meisjes en een jongen op straat in Tilburg. De vechtpartij gebeurde deze week en werd door een vriend van een van de meisjes vastgelegd. De video is inmiddels ruim 360.000 keer bekeken
Op de beelden is te zien hoe twee tienermeiden met elkaar op de vuist gaan. Tientallen kinderen zwepen de boel op. “Geef een stoot dan!”, roept een jongen. “Gaan we nog verder vechten?”, zegt een meisje even later.

Een voorbijganger probeert de boel te sussen, maar wordt tegengewerkt door de broer van een van de vechtende meisjes. “Blijf van mijn zusje af”, roept hij als hij dreigend op de man af loopt.

Duizenden reacties
Een paar tellen later vervolgen de meiden de vechtpartij, waarbij een van de meisjes in het gezicht wordt geslagen. Hierop mengt de broer zich in de vechtpartij. Hij duwt zijn doelwit omver en schopt haar terwijl ze op de grond ligt.

Uiteindelijk duurt de vechtpartij zo’n drie minuten. Op Facebook hebben duizenden mensen inmiddels een reactie achtergelaten.
Meer over dit onderwerp:
tilburg bitchfight vechtpartijen dumpert