Dappere Daan (4) verrast bakker met schattig briefje: 'Je had zijn gezicht moeten zien!'

16 december 2015 om 07:59
nl
Sommige kinderen klemmen zich op 4-jarige leeftijd nog steeds het liefst stevig vast aan het been van papa of mama als ze een vreemd persoon aan moeten spreken, maar de kleine Daan uit Raamsdonksveer steekt iets anders in elkaar. Hij stapte, voorzien van een briefje, dapper op de bakker af om een brood te halen. ‘Je had zijn gezicht moeten zien. Echt zo trots!’
Profielfoto van van Kalmthout Jesse
Geschreven door
van Kalmthout Jesse

In werkelijkheid was zijn vader Pascal Hallie hem natuurlijk gevolgd."Het is een heel ondernemend mannetje en hij wilde een brood halen voor zijn moeder. Ik heb hem helpen oversteken en toen zei hij dat 'ie het verder wel alleen kon."
'Papa is me gevolgd maar dat weet ik niet'Pascal zag vervolgens hoe zijn 4-jarige zoon voor de eerste keer zelf om een boodschap ging. Op het briefje stond geschreven ‘Hoi, ik wilde graag alleen naar de bakker. Papa is me gevolgd maar dat weet ik niet. Dus 1 volkorenbrood. Groetjes’.
"Het was een hele leuke actie. Hij kwam terug met een glimlach van oor tot oor en was supertrots", aldus Pascal.
'Daan is een bekende'Ook bij Bakkerij Van der Westen konden ze smakelijk lachen om de actie van Daan. "Hij is een bekende van ons", aldus Manon van der Westen. "Daan was heel blij dat hij alleen mocht komen en omdat het al donker was, was het natuurlijk ook wel heel spannend."
'Wat is het toch leuk om een trots jongetje van 4 in de winkel te krijgen met zo'n briefje! Heerlijk!', schreef ze op de Facebookpagina van de bakkerij. Het bericht heeft inmiddels ruim 16.000 likes en is 439 keer gedeeld.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.