Johan Vlemmix verkoopt huis met flink verlies: 'Als de koper maar gelukkig is'

24 december 2015 om 12:44
nl
Rasentertainer Johan Vlemmix wil het nieuwe jaar met een compleet schone lei beginnen. Daarom heeft hij letterlijk al zijn spullen in de verkoop gezet. De tweede veiling deze week bracht ruim 88.000 euro op, liet de nationale feestneus donderdag aan Omroep Brabant weten. Johan maakt wel flink verlies.
Profielfoto van Yoeri Nijs
Geschreven door
Yoeri Nijs

Voor wie zijn kritische reactie klaar heeft liggen: nee, Johan voert deze keer geen stunt uit. Hij meent het. Van zijn zelfgemaakte Supermankostuum tot aan zijn skelter voor Te land, ter zee en in de lucht en zijn Mercedes SLK230 Compressor aan toe. Ja, echt álles gaat eruit.
LEES OOK: Als je het paleis koopt van Johan Vlemmix krijg je er een Porsche bij
Zelfs kleren in de verkoopJohan kocht onlangs een villa in Eindhoven en wil nu helemaal opnieuw met zijn leven beginnen. Zo verkocht hij deze week ook zijn huis in Weert. Voor 76.000 euro, terwijl de geschatte opbrengst tenminste 115.000 euro was. "Ja, ik weet ook dat het een schijntje is. Maar de vrouw die het kocht is dolgelukkig. Dat is voor mij het allerbelangrijkste."
Eerlijk is eerlijk: het verlies doet Johan weinig pijn. "Ik had geen hypotheek meer op het huis en ik ben blij dat het is verkocht. Zo kan ik sneller met een schone lei beginnen. Zelfs mijn kleding en mijn andere spullen staan in de verkoop."
LEES OOK: Tamponfoto Heleen van Royen geveild: Johan Vlemmix maakt 600 euro verlies
Villa met bioscoopJohan gaat zich settelen in het 'Versailles van Eindhoven'. Voor de gewone sterveling die niet weet waarover het gaat: dat is een villa in Eindhoven, met negen kamers. Vlemmix heeft nu ook een eigen oprijlaan, een zwembad, een heuse thuisbioscoop én eigen gym.
Enfin, voor zo'n prachtig huis zouden anderen misschien ook al hun spullen in de verkoop doen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.