Dakar Rally dagelijks te volgen op Omroep Brabant: Dakarjournaal, liveblog en meer

EINDHOVEN - Op zondag 3 januari begint de Dakar Rally in de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires weer. Dit jaar staan er 21 Brabanders aan de start. Vanuit Buenos Aires banen zij zich een route door Argentiniƫ om vervolgens te finishen in Rosario.
Via een liveblog en op de radio houdt Omroep Brabant de Brabantse Dakarliefhebbers dagelijks op de hoogte. Daarnaast is er vanaf maandag 4 januari vanaf twaalf over zeven iedere werkdag een verslag te zien op televisie.

Dit jaar staan er 21 Brabanders aan de start: tien bij de trucks, acht bij de motoren, twee bij de auto's en één op een quad. De deelnemers krijgen in dertien etappes in totaal meer dan negenduizend kilometer voor de kiezen. De route voert dit jaar door voornamelijk Argentinië en een stukje door Bolivia.

Dakar op Omroep Brabant
Internet: Vanaf 2 januari brengt Omroep Brabant via een dagelijks liveblog het laatste nieuws over de rally en de deelnemers.

TV: Op TV wordt vanaf maandag 4 januari tot en met maandag 18 januari vanaf twaalf over zeven iedere werkdag een journaal uitgezonden.

KIJKTIP: Voor de liefhebbers van de Dakar Rally is er op dinsdag 29 december vanaf kwart voor zes 's avonds een voorbeschouwing te zien op Omroep Brabant-televisie, waarin vooruitgeblikt wordt op de komende rally.

Radio: Ook op de radio is er elke dag aandacht voor de Dakar Rally, op werkdagen om tien over halfnegen 's ochtends en in het weekend om tien over halfelf 's ochtends.

Alles over de Dakar Rally is terug te vinden op onze themapagina: omroepbrabant.nl/dakar.