Op oudejaarsavond mishandelde Max (18) ontslagen uit ziekenhuis: 'Risico op blijvend letsel'

3 januari 2016 om 15:54
nl
De 18-jarige Max die tijdens de jaarwisseling op het Moerenpad in Breda in elkaar werd geslagen, is inmiddels ontslagen uit het ziekenhuis. Dat laat zijn vader weten aan Omroep Brabant. Mogelijk houdt het slachtoffer blijvend letsel over aan de ernstige mishandeling. “Hij heeft zo’n harde klap gehad, het is nog afwachten hoe hij daarvan herstelt.”
Profielfoto van Quekel Sebastiaan
Geschreven door
Quekel Sebastiaan

Op oudejaarsavond werd Max ernstig mishandeld door de ex van zijn huidige vriendin. De toedracht van die vechtpartij wordt op het moment nog onderzocht. Er gaan verschillende scenario’s rond.
'Gevaarlijke operatie'De 18-jarige Max werd met een schedelbasisfractuur opgenomen in het Amphia Ziekenhuis in Breda. Volgens zijn vader was het veiliger om de tiener naar huis te sturen, dan om hem te opereren. “Dat was een gevaarlijke operatie geweest. Dat risico wilden we niet nemen.”
Het revalideren gaat vermoedelijk nog de hele maand duren. De verdachte meldde zich kort na de vechtpartij zelf bij de politie. Hij verklaarde dat het niet de bedoeling was dat het zo uit de hand liep en zegt zich zorgen te maken om de gezondheid van Max.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.