Worstelen met de politie, Udenaar belandt in ziekenhuis

5 januari 2016 om 18:33
nl
Een man van 37 uit Uden heeft het tijdens een felle worsteling met enkele politie-agenten af moeten leggen. De Udenaar raakte zo gewond dat hij naar het ziekenhuis moest. Daarna volgde de cel.
Profielfoto van de Vries Jan
Geschreven door
de Vries Jan

Agenten besloten de auto van de man te controleren, omdat ze het niet vertrouwden. De Udenaar stapte uit en rende meteen weg met in zijn hand een donker voorwerp.
PeppersprayDe politiemensen gingen erachteraan. Eén van hen haalde hem in en werkte hem tegen de grond. Dat ging niet zomaar, want de verdachte sloeg en beet fel van zich af. Zelfs pepperspray kon hem niet stoppen. Pas toen meerdere agenten zich op hem stortten kregen ze hem er onder.
Wapens in de autoOp de plek waar de worsteling met de verdachte begon vonden agenten een zwart gasdrukwapen. In de auto van de man werd een lang vuurwapen met demper en een kijker aangetroffen, net als een riotgun. In het huis van de Udenaar werden later meer wapens gevonden.
De verdachte is geen onbekende van de politie. Hij stond onder meer nog gesignaleerd om zijn DNA af te staan in een andere zaak.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.