Man uit Oudenbosch aangehouden na ‘ontvoering’ in Steenbergen

6 januari 2016 om 16:09 • Aangepast 21 november 2020 om 13:36
nl
De politie heeft woensdagmiddag in Oud-Gastel een bestuurder van een auto aangehouden, die gezocht werd na een incident in Steenbergen. De bestuurder die een vrouw gedwongen zou hebben om met hem mee te gaan, zit vast.
Profielfoto van Juda Peter
Geschreven door
Juda Peter

Volgens een getuige werd kort voor één uur een meisje door een man in een auto getrokken, die er daarna vandoor ging. Dat gebeurde op een parkeerplaats aan de Afgeslechtedijk in Steenbergen.
Spoor leidt naar Oud-GastelEr werd meteen groot alarm geslagen en in de wijde omgeving controleposten ingesteld. Ook via Burgernet en Twitter werd het publiek gevraagd uit te kijken naar een grijze Audi A3.

Wachten op privacy instellingen...

Via tips van mensen die de auto zagen rijden, kon de politie de wagen opsporen in Oud-Gastel.
Bestuurder met vrouw in de auto aangehoudenKort voor twee uur hield de politie de Audi staande op de Kruislandseweg. In de auto zaten een man van 29 uit Oudenbosch en een 28-jarige vrouw uit Etten-Leur.
De man is aangehouden en voor verder verhoor in de politiecel gezet. De politie heeft de vrouw overgebracht naar het bureau in Bergen op Zoom waar wordt onderzocht of zij tegen haar wil in Steenbergen is meegenomen in de auto.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.