'Als ik ooit de pijp uit ga, wil ik naast mijn vader liggen', Frans Bauer reserveert graf

FIJNAART - Frans Bauer weet nu al wat er met hem na zijn dood gaat gebeuren. Hij wordt dan naast zijn overleden vader Chris begraven. “Ik heb mijn plekkie al gereserveerd”, vertelt Frans in zijn vlog Volg de Bauers.
Frans gaat in het filmpje op bezoek bij het graf van zijn vader Chris, die vorig jaar januari overleed. Naast het graf van zijn vader zijn twee lege plekken waar bordjes met de tekst 'gereserveerd' in de grond staan. “Ik heb mijn plek al gereserveerd”, wijst hij op het grasveldje naast vaders graf. “Hier ga ik later liggen.”

ZIE OOK: Frans Bauer barst in tranen uit bij het zien van bijzondere taart

“Het voelt wel vertrouwd, maar ook wel heftig”, zegt Frans over zijn bezoek aan zijn vaders graf in Fijnaart. “Ik vind dat wel apart, het kerkhof. Maar het is altijd wel fijn als ik er ben geweest.”

'Hoop dat ze je hierboven horen'
“Je zal me uitlachen, maar dan sta je hier en dan is dat toch wel fijn”, vertelt Frans, nadat hij even de grafsteen van zijn vader heeft geaaid. “Het is fijn dat je over je problemen kan vertellen. En dan hoop je maar dat ze je horen hierboven.”

De zanger deed altijd alles samen met zijn vader. “We hebben jarenlang naast elkaar in de auto gezeten. Als ik zelf ooit de pijp uitga, wil ik naast m’n vader liggen”, lacht Frans hartelijk.


Meer over dit onderwerp:
frans bauer fijnaart graven begraafplaatsen