Djumbo maakt doorstart als Frisz, Danique verslaat Michelle en Iris

SCHIJNDEL - Meidengroep Frisz, de opvolger van Djumbo, is weer compleet. Danique van Roosmalen uit Schijndel is via een online talentenjacht gekozen als derde en nieuwste ‘Friszer’. Samen met Samantha Klumper en Lindsy Schuman gaat zij optreden met de bekende Djumbo-liedjes.

Ook werken de drie aan nieuw repertoire. Danique is de opvolger van Lotte Prijs uit Valkenswaard. Zij maakte afgelopen zomer bekend de meidengroep te verlaten.
 
De zoektocht naar haar opvolger ging op 1 juli van start. Kandidaten moesten een filmpje van zichzelf insturen waarin zij zich voorstelden. Ook moesten ze in het filmpje één refrein van een Djumbo-liedje zingen. Danique versloeg haar concurrenten Michelle en Iris.

“We zijn heel blij met Danique. Ze past goed bij ons qua plaatje, talent en persoonlijkheid”, zegt Samantha. “Ik ben erg dol op kids en ben heel blij om het nieuwe gezicht te zijn bij de meidengroep Frisz”, laat Danique op haar beurt weten.
 
Eerder probeerde Danique een plekje te veroveren in de nieuwe K3. Ze deed mee aan de audities van ‘K3 zoekt K3’.

 
Promotiestunt
Meidengroep Djumbo begon in 2004 als een promotiestunt van de supermarktketen Jumbo. Met liedjes als 'Eyahe' en 'Hide and Seek' wist de band de top tien  van de Nederlandse hitlijsten te bereiken.
 
De meiden van Frisz zijn te volgen via hun eigen YouTube-kanaal.
Deel dit artikel: