PSV’er Locadia (22) showt gouden Porsche Panamera: ‘Hier heb ik hard voor gewerkt' [VIDEO]

EINDHOVEN - Jürgen Locadia (22) heeft zijn Porsche Panamera een gouden kleurtje laten geven en daar is hij heel blij mee. Aan 90/24 Sports geeft Locadia tekst en uitleg over zijn droomauto. “Ik twijfelde nog over grijs of zwart, maar ik besloot risico te nemen en voor goud te gaan. Dit is dope.”
Vroeger droomde de PSV-spits al van zo’n auto. “Ik vind het iedere morgen weer bijzonder dat ik in deze auto kan stappen. Ik was al blij met deze auto, maar qua kleur kon het wel beter. Zoiets heb ik nog nooit gezien.”

De aanvaller van PSV is niet bang dat mensen een verkeerd beeld van hem krijgen. “Het is niet belangrijk wat andere mensen er van vinden. Mensen hebben toch wel een beeld van je. Ook omdat ik in deze auto rijd. Maar wie wil er niet zo'n auto? Ik heb er hard voor gewerkt en ben trots dat ik er in mag rijden."

‘Vroeger iedere maand een boete’
Locadia niet van plan om boetes te verzamelen met zijn nieuwe wagen. “Vroeger zat bij iedere salarisstrookje wel een boete, maar dat doe ik niet meer. Ik ben nu vader en daar komt toch een stukje verantwoording bij.”

Hieronder kan je het hele filmpje bekijken.

Meer over dit onderwerp:
jurgen locadia porsche psv auto's voetbal