Zware mishandeling 60-jarige man in Kaatsheuvel in Opsporing Verzocht en Bureau Brabant

2 maart 2016 om 11:38
nl
De tv-programma ‘s Bureau Brabant en Opsporing Verzocht besteden volgende week aandacht aan de zware mishandeling van een 60-jarige man in Kaatsheuvel. Dat gebeurde op december 2015 aan de Buitenvaert. De twee nog onbekende daders gebruikten daarbij knuppels. Er worden bewakingsbeelden getoond.
Profielfoto van van Kalmthout Jesse
Geschreven door
van Kalmthout Jesse

Een 60-jarige man wilde rond zeven uur ’s ochtends in zijn auto stappen toen twee mannen op hem afrenden. De daders droegen bivakmutsen en sloegen hem met knuppels, ook toen het slachtoffer al op de grond lag.  
De mannen renden daarna richting de Roestenbergstraat en stapten daar in een bestelauto, een witte Opel Combo. Het slachtoffer liep zware kneuzingen op en een forse hoofdwond die gehecht moest worden.
OpnamenEr zijn opnamen van deze mishandeling. De daders zijn vermoedelijk tussen de 20 en 30 jaar oud, ongeveer 1,80 meter lang en hebben een normaal postuur.
In de uitzendingen vraagt de politie of er kijkers zijn die een verband kunnen leggen tussen de mannen en de witte bestelauto waarin ze reden. Ook wordt een beroep gedaan op mensen die meer weten over het mogelijke motief van de daders.
UitzendingenMaandag 7 maart 2016 om 18.15 uur is de eerste uitzending van Bureau Brabant bij Omroep Brabant. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald tot dinsdagmiddag 17.15 uur.
Opsporing Verzocht wordt dinsdag 8 maart 2016 om 20.30 uur uitgezonden via NPO1 en de volgende dag om 11.40 uur herhaald via NP02.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.