Moord op Mariëlle Markgraaff (37) nog een raadsel: politie vraagt aandacht voor ‘tragische dood’

7 maart 2016 om 21:24
nl
De 37-jarige Mariëlle Markgraaff is 'een tragische dood' gestorven. Dat zegt de politie maandagavond in Bureau Brabant. In het opsporingsprogramma wordt opnieuw aandacht gevraagd voor de raadselachtige moord in Helmond. De moeder van twee dochters werd twee weken geleden zwaargewond aangetroffen op het fietspad vlakbij het woonwagenkamp aan de Bakelsedijk. Ze overleed ter plekke aan haar verwondingen.
Profielfoto van Quekel Sebastiaan
Geschreven door
Quekel Sebastiaan

De recherche is sinds de moord volop bezig met het onderzoek. Zo werden vorige week meer dan driehonderd buurtbewoners ondervraagd. Daaruit kwamen ‘enkele waardevolle tips’ naar voren. Deze worden nu verder onderzocht, meldt de politie. Nieuwe informatie werd in de uitzending niet vrijgegeven.
Wel wordt aan kijkers gevraagd of ze die bewuste avond een auto hebben zien stilstaan tussen de Coendersberglaan en het woonwagenkamp aan de Bakelsedijk. Ook vraagt de politie aandacht voor een scooter die op die bewuste avond rond tien uur over de Bakelsedijk zou hebben gereden.
ZIE OOK: Vrouw (37) Bakelsedijk Helmond door geweld om leven gekomen, politie zoekt scooterrijder
Hond uitlatenHet is niet duidelijk of er één of twee personen op zaten. De politie komt graag in contact met de scooterbestuurder en de mogelijke bijrijder. Mogelijk zijn zij belangrijke getuigen van de moord.
Mariëlle Markgraaff was op de bewuste avond haar hond aan het uitlaten nadat ze eerder op de avond op bezoek was geweest bij haar moeder op het woonwagenkamp. Ze werd zwaargewond gevonden met een flinke hoofdwond. Hulp mocht niet meer baten. Ze overleed ter plekke aan haar verwondingen.
ZIE OOK: Politie ondervraagt honderden voorbijgangers op Bakelsedijk na gewelddadige dood 37-jarige Helmondse
'Een lieve moeder'Haar collega’s van basisschool De Goede Herder reageerden geschokt op de gewelddadige dood van Mariëlle. “We hebben haar leren kennen als een lieve moeder voor haar twee dochters”, schreef de school.
“Mariëlle heeft veel betekend voor de mensen om haar heen. We sturen iedereen die haar lief was veel kracht en steun in deze moeilijke tijd.” Mariëlle, moeder van twee meisjes van twaalf en tien jaar, had relatieproblemen: zij lag in scheiding.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.