Inboedel van La Place in Eindhoven wordt geveild: parasol voor een euro

9 maart 2016 om 10:29
nl
De inboedel van het La Place-restaurant in het Eindhovense Winkelcentrum Woensel gaat donderdag onder de hamer. Koelvitrines, een hamburgerpers, bistrostoeltjes en plant met bloembak, alles wordt voor een klein prijsje aangeboden. Bij BVA Auctions wordt de komende weken van zeven La Place-restaurants een deel van de inboedel geveild.
Profielfoto van Kamp Karin
Geschreven door
Kamp Karin

Het aanbod van de veilingen bestaat uit onder andere restaurantmeubilair, horeca-apparatuur en food displays.
Bankstel voor 15 euroVeel hoeft het allemaal niet te kosten. Zo wordt voor een lederlook bankstel 15 euro gevraagd, de biedprijs voor een professioneel driedelig koffieapparaat is 250 euro en op een originele La Place-parasol kun je al bieden vanaf één euro. Zelfs de kerstdecoratie wordt te koop aangeboden.
Ook de inboedel van La Place-vestigingen in Venlo, Doetinchem, Roermond, Rotterdam Zeist en Emmen is binnenkort te koop via de veilingsite.
Overname door JumboBegin februari werd bekend dat supermarktgigant Jumbo de restaurantketen overneemt van het failliete V&D. Jumbo neemt in ieder geval zestig zelfstandige filialen van La Place over. Of dat ook geldt voor de vestigingen die in de V&D-panden zijn gevestigd, is nog niet zeker.
De curatoren van V&D onderzoeken of een aantal vestigingen van de failliete warenhuisketen tijdelijk kan worden heropend voor de verkoop van resterende winkelvoorraden. De V&D in Den Bosch zou een van die winkels zijn.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.