Miljoenen komen dichterbij voor Sonse Miljoenenjachtdeelnemer na verklaring van Linda de Mol

AMSTERDAM - Linda de Mol heeft Arrold van de Hurk uit Son opnieuw een kans gegeven op een hoofdprijs van vijf miljoen. Mede door de verklaringen van Linda de Mol dinsdag in de rechtbank denkt advocaat Plasman dat hij een rechtszaak kan beginnen tegen Miljoenenjacht.

De jacht op de miljoenen is nu echt geopend. Deelnemer Arrold drukte eind 2013 op de rode knop waarmee het spel stopte. Meteen daarna zei hij, voor iedereen hoorbaar: "Ik wilde niet drukken, het kwam door de zenuwen."


Linda helpt
Linda de Mol bevestigde dinsdag nog eens in de rechtbank van Amsterdam, dat Arrold eigenlijk door wilde spelen. Hij wist niet dat er vijf miljoen op het spel stond. Door het spel te stoppen was hij verzekerd van 125.000 euro.

Nooit eerder was een deelnemer van een spelprogramma zo dicht bij het winnen van vijf miljoen euro als Arrold eind 2013. Hij kreeg pas na het indrukken van de rode knop te horen dat er vijf miljoen in zijn koffer zat.


Strijdlust
Advocaat Plasman zei na afloop van de hoorzittingen dat hij 'genoeg aanknopingspunten had gehoord om een bodemprocedure te starten'. Dat zou dan betekenen dat er een rechtszaak komt waardoor Arrold opnieuw kans maakt op de miljoenenprijs.

Tijdens de verklaringen van Linda en de notaris van Miljoenenjacht bleef er onduidelijkheid wie de uiteindelijke beslissing neemt om het spel te stoppen. Is dat de deelnemer die de rode knop indrukt? Of is dat programmaproducent Endemol of de notaris?
Deel dit artikel: