'Ik weet hoe jullie eruitzien', woedende Roy Donders maakt jacht op stelend duo

TILBURG - De stoom komt bijna letterlijk uit zijn oren, zo boos is Roy Donders. In een filmpje op zijn blog laat hij weten dat er donderdag spullen uit zijn winkel zijn gestolen. “Jullie vergeten dat wij een camera hebben hangen. Ik weet precies hoe jullie eruitzien.” Hij dreigt die beelden online te zetten als de daders zich niet bij hem melden.
“Dit keer zijn we niet zo blij”, begint de paillettenkoning uit Tilburg zijn filmpje. En daar heeft een goede reden voor, zo blijkt. “Er is vandaag een kruik gestolen van Godly home. En ook een kleine hertenkop.”

De daders zouden mensen zijn die vaker in de winkel komen, want Roy heeft ze herkend. Het zou gaan om een man en een vrouw. Hij roept ze dan ook dringend op om zo snel mogelijk contact op te nemen.'Om 22.00 uur beelden online'
“Ik geef jullie tot vanavond negen uur om je te melden, het terug te brengen of te betalen. Zo niet, dan zet ik vanavond om tien uur het filmpje op mijn Facebook”, zegt de woedende stylist.

Dat deed Roy niet. Nog niet. De Stylist van het Zuiden laat Omroep Brabant weten er morgen opnieuw naar te kijken. Maar, zo zei Roy, 'de daders hebben zich nog niet gemeld.'

Dat kunnen ze maar beter wel doen. Tenminste Roy's argumentatie is erg sterk. “Ik heb 120.000 vrienden dus dan sta je lekker voor schut voor heel Nederland”, eindigt hij zijn filmpje.
Meer over dit onderwerp:
roy donders tilburg diefstallen