Avondvullende bioscoopfilm over oud-topcrimineel John Jansen uit Breda binnenkort in première

12 april 2016 om 19:06
nl
De veelbesproken documentaire over oud-topcrimineel John Jansen uit Breda is klaar en gaat binnenkort in Breda in première. Dat heeft productiehuis Karmic Pro Media dinsdag aan Omroep Brabant bevestigd.
Profielfoto van te Veele Robert
Geschreven door
te Veele Robert

De twee uur durende documentaire is straks in verschillende bioscopen te zien. Wanneer de avondvullende film precies uitkomt, is nog niet bekend.
ZIE OOK: Gulle bankovervaller John Jansen krijgt eigen documentaire
"We zijn nog in onderhandeling met verschillende distributeurs", aldus een woordvoerder. Sinds dit weekend staat een teaser van de film online.
Criminele verledenJohn Jansen werd zes maanden door camera's van Karmic Pro Media gevolgd. In de documentaire wordt het criminele verleden van John Jansen en de liefdadigheidsplannen voor de toekomst belicht.
[Youtube:Body:https://youtu.be/MiUPt8fd_9I]
Jansen maakte in het verleden deel uit van de beruchte Juliët-bende, die in de jaren negentig terechtstond voor hasjhandel en ontvoering en afpersing. De oud-topcrimineel heeft ook bankovervallen gepleegd.
'Belangrijke onthulling'Vanuit de 'bron' wordt vertelt wat er zich allemaal heeft afgespeeld in die tijd en hoe de overvallen werden gepleegd. Ook wordt een 'belangrijke onthulling' gedaan over het leiderschap van de bende.
ZIE OOK: Oud-topcrimineel John Jansen uit Breda is de geheime Sinterklaas
Na zijn criminele carrière gooide Jansen zijn leven drastisch om. Een deel van de 2,5 miljoen die hij in de Staatsloterij won, schonk hij aan de voedselbank.
Passie voor mensenJansen vertelt in de documentaire uitgebreid over zijn visie op het leven en over de passie om iets te betekenen voor de mensen die het minder hebben.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.