Tientallen vrijwilligers kammen Tilburgse bossen uit op zoek naar vermiste man

19 april 2016 om 13:24
nl
Zeker dertig mensen zijn dinsdag begonnen met het uitkammen van Tilburgse bosgebieden op zoek naar een vermiste man. De 47-jarige Tilburger vertrok exact een week geleden depressief van huis en is sindsdien spoorloos.
Profielfoto van Vorstermans Ron
Geschreven door
Vorstermans Ron

De actie wordt georganiseerd door ‘zoekorganisatie’ Tactical Tracking. Familieleden van de man hebben de vermissing gemeld bij de politie, maar die besloot niet naar de man op zoek te gaan, omdat hij op eigen initiatief van huis vertrok.
De actie moest in een erg kort tijdsbestek worden opgezet, stelt de Tilburgse oprichter van Tactical Tracking, Guido Spekman.
“We konden gisteravond pas beginnen met het versturen van berichten, mails en appjes. Dat is vrij laat, maar we hebben toch zeker dertig man bijeen gekregen. Dat neemt niet weg dat we nog altijd hopen dat meer mensen zich willen aansluiten bij de andere vrijwilligers.”
Oude WarandeDe zoekactie duurt tot donderdag. Iedere dag wordt er van elf uur ’s ochtends tot vijf uur ’s middags gezocht. De vrijwilligers beginnen de zoektocht onder de bomen van de Oude Warande. Later gaan ze ook in het Wandelbos en Reeshofbos op zoek naar de vermiste man.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.