Weekend! Brabant genoot van zonnige zondag

EINDHOVEN - Het was zondag genieten geblazen in Brabant. De zonnestralen deden goed hun best boven onze provincie en dus trokken we er massaal op uit. Leon en Chantal maakten een mooie route met de snorfiets. Ze gingen van Veghel, via Schijndel, Den Dungen en Den Bosch naar Sint-Michielsgestel.

Andere Brabanders zochten het water op. Vivienne en een vriendin waren wel heel enthousiast. Ze grepen hun kans om een eerste duik in het openluchtzwembad Wolfslaar in Breda te maken. Ook de hond van Thijs Kocken zwom voor het eerst. Nou ja, zwom.... Het was meer pootje baden. Maar goed, zo'n eerste plons is ook best spannend.

Hond op de fiets
Voor Carmen en haar hond Sjaan was het zondag de opening van het fietsseizoen. Ze deden samen een rondje Helmond. In Brandevoort hielden ze even pauze. Later, toen het rondje erop zat, aten ze samen nog een ijsje. Een leuk dagje, zo bij elkaar. En de dag werd alleen maar leuker want de twee wonnen de Brabander-goodiebag.

Het lekkere weer zorgde er ook voor dat de terrassen vol liepen. Vooral op de Parade in Den Bosch was het druk. Daar kwamen de fijnproevers naartoe voor het Nederlands Speciaalbier Festival.

Schaduw
Gianni uit Zundert vindt de zon wel fijn maar koos toch voor een plekje in de schaduw. Hij was bezig met de schaduw op de maquette voor het corso. Hij was dus schaduw aan het aanbrengen in de schaduw.

Liveblog

De liveblog is ook in een groot scherm te bekijken.


Meer over dit onderwerp:
weekend in brabant liveblogs
Deel dit artikel: