Van jong tot oud: Armin van Buuren test wereldtournee op alle fans in Brabanthallen Den Bosch

30 april 2016 om 11:07
nl
Armin van Buuren heeft vrijdagavond een deel van zijn wereldtournee uitgeprobeerd in de Brabanthallen in Den Bosch. De dj gaf een sneak preview van zijn show ‘Armin Only Embrace’ voor al zijn fans. Van jong tot oud, iedereen was welkom.
Profielfoto van Triki Ferenc
Geschreven door
Triki Ferenc

De show was voor het eerst ook toegankelijk voor mensen onder de 18 jaar. ''Er waren zoveel kinderen teleurgesteld dat ze nooit naar mijn shows konden, ik kreeg zoveel verzoeken binnen...", vertelde Van Buuren. "Nu kunnen we die wens een keer voor de jonge fans in vervulling laten gaan met deze vroege show.''
Kind van 4 jaarVan die mogelijkheid werd veel gebruik gemaakt. Van zes tot twaalf uur 's avonds ging iedereen los. Er was veel jeugd aanwezig. Sommige ouders hadden hun kind meegenomen naar de show of andersom. ''Ik hoop dat het een heel leuk optreden wordt'', zei een van de jongeren. Volgens de verslaggever liep er zelfs een kind van ongeveer vier jaar oud rond.[tweet:body:https://twitter.com/sasvheijster/status/726071490966360065]Uren van te voren stond de jeugd al te wachten voor de deur. De kaartjes waren ruim voor aanvang van de show uitverkocht. ''We hopen vooral op veel gezelligheid en mooie muziek. We wachten af. Ik ben heel benieuwd'', zei een meisje voor aanvang van de show.
'Alle shows meegemaakt'Maar er waren ook fans op leeftijd aanwezig. ''Sinds 2005 heb ik alle 'Armin Only'--shows meegemaakt. Ik geniet er ontzettend van en ik hoop er nog lang van te kunnen genieten'', vertelde de oudere man.
Ook Kensington, Mr. Probz, Eric Vloeimans en Cimo Fränkel waren te horen in de Brabanthallen. Zij gaan ook mee op tournee. Vrijdag 6 en zaterdag 7 mei gaat in de Ziggo Dome in Amsterdam de tournee van start. Zaterdagavond is er nog een sneak preview in de Brabanthallen.
[photo:body:http://i.obstorage.nl/4f08618689a44245863d0afd73da21bb/opener/Armin_van_Buuren_repeteert_in_de_Brabanthallen_(Foto_archief).jpg]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.