Django Wagner en Danny de Munk bezegelen vriendschap met een duet

EINDHOVEN - Django Wagner uit Nuenen en Danny de Munk vonden eindelijk een gaatje in hun agenda waarop ze samen tijd hadden. Die tijd hebben ze gebruikt om een duet te zingen met de toepasselijke titel 'Wij met z'n twee'. De single en de videoclip komen vandaag uit. Vrijdagmiddag zijn beide volkszangers te gast bij Omroep Brabant Radio.
Django en Danny hadden al lang het plan om samen een duet te zingen, maar het kwam er niet van. Wagner maakte wel al het album 'Samen' waarop hij duetten zingt met andere artiesten. Dat album werd met een Edison bekroond.

Echte vriendschap
Django is opgetogen over het duet: "Het was geweldig om dit samen met Danny te doen. Dit nummer gaat over echte vriendschap en dat past goed bij ons. Danny is voor mij nu eenmaal meer dan een collega. Ik ben enorm trots op het resultaat. We hebben er met heel veel plezier aan gewerkt."

Danny over de single: "Het is echt een topliedje. Dus als je het zo bekijkt is het misschien maar goed dat we zo lang gewacht hebben. Nee, onzin natuurlijk. Dit had al veel eerder moeten gebeuren. Ik ben blij dat het nu gelukt is."

Meer over dit onderwerp:
django wagner danny de munk