Willem II benaderde Stijn Schaars in de winterstop: 'Ik was vereerd, maar wilde PSV niet verlaten'

EINDHOVEN - Stijn Schaars is in de winterstop door Willem II benaderd voor een overgang naar Tilburg. Dat zegt de middenvelder van PSV vrijdagavond in FC Onder Ons, het voetbalprogramma van Omroep Brabant. Schaars vertelt dat er verschillende clubs interesse hebben getoond. Maar hij bleef PSV trouw.
Willem II zag in Schaars de ideale vervanger voor Stijn Wuytens die naar AZ vertrok. De middenvelder bedankte echter vriendelijk. "Ik was wel vereerd omdat ik toch de kans kreeg om iedere week te spelen", aldus Schaars in FC Onder Ons.

Op alle fronten
Zijn eigen ploeg, PSV, deed op dat moment op alle fronten mee: de Champions League, de beker en de landstitel. "Dat wilde ik niet naast mij neerleggen." Dat hij deze zomer wel weggaat bij PSV, staat zo goed als vast. Maar over zijn toekomst is de middenvelder nog niet uit. "De meeste interesse komt uit Nederland, maar het kan ook het buitenland worden. Ik weet het echt nog niet."FC Onder Ons, met dus PSV'er Stijn Schaars aan tafel, is tot zaterdagavond ieder uur te zien op Omroep Brabant TV. Job van der Zon presenteert de uitzending en Dennis van Bergen van VI schuift aan als analist.