Willem II benaderde Stijn Schaars in de winterstop: 'Ik was vereerd, maar wilde PSV niet verlaten'

13 mei 2016 om 19:36 • Aangepast 21 november 2020 om 10:29
nl
Stijn Schaars is in de winterstop door Willem II benaderd voor een overgang naar Tilburg. Dat zegt de middenvelder van PSV vrijdagavond in FC Onder Ons, het voetbalprogramma van Omroep Brabant. Schaars vertelt dat er verschillende clubs interesse hebben getoond. Maar hij bleef PSV trouw.
Profielfoto van Milicevic Martin
Geschreven door
Milicevic Martin

Willem II zag in Schaars de ideale vervanger voor Stijn Wuytens die naar AZ vertrok. De middenvelder bedankte echter vriendelijk. "Ik was wel vereerd omdat ik toch de kans kreeg om iedere week te spelen", aldus Schaars in FC Onder Ons.

Wachten op privacy instellingen...

Op alle frontenZijn eigen ploeg, PSV, deed op dat moment op alle fronten mee: de Champions League, de beker en de landstitel. "Dat wilde ik niet naast mij neerleggen." Dat hij deze zomer wel weggaat bij PSV, staat zo goed als vast. Maar over zijn toekomst is de middenvelder nog niet uit. "De meeste interesse komt uit Nederland, maar het kan ook het buitenland worden. Ik weet het echt nog niet."

Wachten op privacy instellingen...


FC Onder Ons, met dus PSV'er Stijn Schaars aan tafel, is tot zaterdagavond ieder uur te zien op Omroep Brabant TV. Job van der Zon presenteert de uitzending en Dennis van Bergen van VI schuift aan als analist.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.