Hockeyers Tilburg op herhaling tegen Schaerweijde, zondag beslissende wedstrijd voor promotie

21 mei 2016 om 19:51 • Aangepast 21 november 2020 om 10:15
De hockeyers van Tilburg spelen zondag een derde en beslissende wedstrijd tegen Schaerweijde uit Zeist om promotie af te dwingen naar de hoofdklasse hockey.
Profielfoto van Verschuren Corné
Verschuren Corné

Zaterdag speelden de Tilburgers na verlenging met 2-2 gelijk tegen Schaerweijde. De thuisploeg won de wedstrijd na shoot outs en dwongen daarmee een derde wedstrijd af. Deze beslissende wedstrijd wordt zondag in Tilburg gespeeld.
Daan Dullemeijer opende zaterdag voor Schaerweijde de score. Tim Swaen trok de stand weer in evenwicht. Uit de derde strafcorner scoorde hij de gelijkmaker.

Zes minuten voor het einde van de wedstrijd kwam Schaerweijde opnieuw op voorsprong. Na de treffer van Casper Horn moesten de Tilburgers weer in de achtervolging. Het was opnieuw Tim Swaen die voor de Tilburgers succesvol was. Vlak voor eindsignaal scoorde hij de gelijkmaker. In de verlenging werd niet meer gescoord.