Mats Seuntjens verlaat NAC en gaat naar AZ

30 mei 2016 om 17:11 • Aangepast 21 november 2020 om 10:01
nl
NAC-aanvaller Mats Seuntjens (24) speelt de komende vier seizoenen voor AZ. De aanvaller heeft een mondeling akkoord met de Alkmaarse club. Seuntjens moet alleen medisch worden gekeurd.
Profielfoto van Stalenhoef Amber
Geschreven door
Stalenhoef Amber

Mats Seuntjens voetbalde sinds 2010 voor NAC Breda. Hij begon zijn voetballoopbaan bij Boeimeer. Zes jaar geleden stapte hij over naar NAC, daar kwam hij in de jeugdopleiding terecht. De aanvaller debuteerde op 28 januari 2012 in het eerste elftal van NAC, in een duel tegen De Graafschap. Mats Seuntjens was de laatste jaren een vaste waarde in het eerste team. Dit seizoen speelde hij 35 wedstijden voor NAC. Daarin scoorde hij 13 doelpunten.

Wachten op privacy instellingen...

Volgende stap“We wisten dat het bij het uitblijven van promotie moeilijk zou worden om Mats langer bij NAC te houden. Als voetballer is hij toe aan de volgende stap en de Eredivisie. We hebben hem een mooi aanbod voorgelegd, maar hij koos voor een avontuur buiten Breda. We wensen hem daar uiteraard veel succes bij”, aldus technisch directeur Hans Smulders op de website van NAC Breda.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.