Dronken studenten slopen de boel, TU/e dreigt borrelruimtes te sluiten

31 mei 2016 om 16:17 • Aangepast 21 november 2020 om 09:59
nl
Omdat het de laatste weken een paar keer uit de hand is gelopen tijdens de donderdagmiddagborrels van de Eindhovense studieverenigingen Simon Stevin en Protagoras dreigen hun borrelruimtes tijdelijk gesloten te worden. Dat meldt universiteitsblad Cursor. De verenigingen roepen studenten op zich te gedragen tijdens hun borrel.
Profielfoto van van Doorn Bert
Geschreven door
van Doorn Bert

Zo heeft een borrelaar van Protagoras onlangs een gat in een gipswand getrapt, een paar weken later schopte een toiletbezoeker een gat tussen twee urinoirs.
De borrelruimtes van Simon Stevin en Protagoras (Biomedische Technologie) zitten naast elkaar in de kelder van Gemini-Noord.
'Dit is natuurlijk niet de bedoeling'Chloé Meeng, voorzitter van Simon Stevin (Werktuigbouwkunde) laat aan Cursor weten dit gedrag af te keuren. “Dat is gewoon lomp en natuurlijk niet de bedoeling.” Alcoholgebruik zou een rol spelen in het verhaal.
De studieverenigingen zullen hoogstwaarschijnlijk opdraaien voor de kosten. De faculteit dreigt met een tijdelijke sluiting als het vandalisme aanhoudt. [Facebook:body:https://www.facebook.com/wsvsimonstevin/posts/1425534057460624]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.