Wat hoort niet in dit rijtje thuis: A'dam, Utrecht of Uden?

2 juni 2016 om 15:23
nl
Uden staat in de Nederlandse top vijf van de populaire reissite TripAdvisor. Dat is opmerkelijk. Zelfs Utrecht haalt de top vijf niet, Uden dus wel.
Profielfoto van de Jong Femke
Geschreven door
de Jong Femke

Iedere maand bezoeken 340 miljoen mensen Tripadvisor. Je vindt daar beoordelingen van steden, horecagelegenheden en overnachtingsmogelijkheden.
Zelfs geen fotoDat Amsterdam en Rotterdam hoog eindigen, was voorspelbaar. Waar de hoge beoordeling van Uden vandaan komt, is onduidelijk. Zelfs een foto bij de aanbeveling ontbreekt bij Uden.
Bij de Udense VVV en in het gemeentehuis zijn ze aangenaam verrast door de hoge notering. Een gemeentevoorlichter vermoedt dat de site 'Hier hoUden we van' erachter steekt.
VerklaringCitymarketeer Sjoerd Bouw van 'Hier hoUden we van' bevestigt deze gedachte. "Wij zijn al een hele tijd bezig de horeca en hotels bewust te laten meedoen met TripAdviser. Het helpt natuurlijk enorm dat we een paar hoog aangeschreven hotels in Uden hebben."
"Er zitten drie hotels tussen die ook door TripAdviser eerder zijn onderscheiden. Ook de Escaperoom in Uden scoort landelijk hoog", somt Bouw op. Als de voorzieningen hoog scoren en de beoordeling goed zijn, eindig je dus als Uden voor Utrecht.  

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!