Droom van superfan Djinn (10) uit Oss komt uit: zingen met haar idool Typhoon [VIDEO]

OSS - De moeder van Djinn de Randamie (10) moest afgelopen zaterdag een paar keer knipperen met haar ogen toen ze een mailtje van het management van Typhoon voorbij zag komen op haar tablet. Haar dochter had in het geheim een mailtje gestuurd naar de rapper met de vraag of hij samen met haar wilde zingen. Tot ieders verbazing ging de zanger direct akkoord.

“Ik ben stiekem achter de tablet gekropen om een mailtje te sturen naar Typhoon. Dat vond ik best wel spannend”, vertelt de dolenthousiaste Djinn uit Oss. In de bewuste mail is te lezen dat Djinn zondag speciaal voor de rapper naar het Osse muziek- en cultuurfestival Muze Misse kwam: 'Ik heb speciaal voor jou tickets gekocht kan ik je dan even spreken/zien Groetjes Djinn uit Oss.'

Hyperventilerend
Het management reageerde en wat volgde was een superenthousiaste moeder en hyperventilerende dochter. “Wat geweldig dit. Jullie laten de droom van mijn dochter uitkomen. Ze is in tranen en dolgelukkig. Bedankt, er zijn maar weinig artiesten die dit zouden doen”, liet moeder Inge aan het management weten.

Na het optreden werd het gezin naar de kleedkamer van Typhoon gebracht. Wat volgde was een innige omhelsing. Djinn: “Ik moest in het begin een beetje huilen want ik vond het best wel spannend om Typhoon van zo dichtbij te zien. Maar daarna mocht ik een liedje uitkiezen om met hem te zingen.” Het werd haar lievelingslied Hemel Valt.

Familie
Wat de ontmoeting extra bijzonder maakt, is dat Djinn en Typhoon familie van elkaar blijken te zijn. Verre familie weliswaar, maar dat maakt in de Surinaamse cultuur niets uit. Moeder Inge: “Mijn schoonvader en de vader van Typhoon hebben dezelfde nicht. Voor Typhoon is Djinn, die dezelfde achternaam als de zanger heeft, gewoon familie.”

De twee hebben afgesproken contact te houden. Djinn ontving afgelopen weekend dan ook een berichtje van de zanger op Instragram. Djinn op haar beurt denkt na over een cadeau voor de zanger, die bijna jarig is.
Meer over dit onderwerp:
oss typhoon djinn de randamie
Deel dit artikel: